Let´s just say att denna morgonen var hemsk - på ett bra sätt. Jag vaknade alldeles för sent, var alldeles för sen men till min stora glädje så var min första lektion inställd = mindre problematiskt. Var i vilket fall väldigt trött och lovade mig själv att jag skulle lägga mig tidigt idag istället, vilket gick sådär med tanke på att klockan nu är halv tolv på kvällen. Har allt för lätt att skjuta upp saker och min sömn är tyvärr inte ett undantag. Iallafall, hadem flow i skolan, eller aa bättre än vanligt i vilket fall, fick lite gjort - vilket är skönt. Tiden går så himla fort nu och studenten är snart ikapp mig trots att jag försöker springa ifrån den så snabbt jag kan, inte för att jag inte vill ta studenten, utan mer för allt jobb som krävs av mig innan den. 
 
Lunch åt jag och mina klasskamrater på bagel street och förstår verkligen inte varför jag inte går dit oftare. Deras veganska utbud är fantastiskt och idag åt jag en med hummus, avokado och soltorkade tomater (ja det var precis så fantastiskt som det låter). Dock är det alltid så mycket folk där under lunchen så det tar lite tid att få sin mat. Därför håller jag mig ofta till ica eller hemköp, speciellt då jag själv kan välja mellan fler saker då det veganska utbudet på matkortet inte är det mest fantastiska. 
 
Eftermiddagen spenderades hos min farmor, där jag fortfarande är kvar i skrivande stund och kommer vara mycket mer nu den kommande tiden. Varför? Ja, när man bor på en ö i Stockholms skärgård så är det inte optimalt att välja en skola som ligger i centrala Stockholm. Min farmor bor mycket närmre och det underlättar alltså mycket för mig att vara här. (Största pluset är att gymmet ligger 15min bort och direktbussar till stan precis utanför huset) Så efter skolan åkte jag i vilket fall hit och har spenderat eftermiddagen och kvällen med att redigera bilder och videoklipp samtidigt som jag multitaskat genom att kolla på youtubeklipp. Har även lyckats skaffa mig ett par rullskridskor som jag är väldigt exalterad på att prova, fick dem av min kära far men måste bara hitta en hjälm så att jag inte dör i en tragisk rullskridskorolycka. Godnatt mina vänner, will regret this late night tomorrow. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress