Vilken dag. Igår/idag försökte jag och mina vänner dygna. Vi höll oss sysselsatta hela natten för att inte somna. Vi lyckades hålla oss uppe hela natten fast vid klockan nio på morgonen så orkade vi inte längre utan 3 av 4 däckade och sov i ungefär en timma. Sedan när jag väl kom hem sov jag ytterligare två timmar. 
 
Trots att jag fortfarande var lite trött så vart jag sugen på att träna. Så jag drog på mig träningskläder och började springa. Hade tänkt mig en 5 km runda som jag brukar ta men när jag nästan var klar med den rundan så kände jag att jag inte ens var trött så jag fortsatte ett tag till. Det är ganska skönt för efter ett tag, när man kommer över det allra jobbigaste, så blir det mycket enklare att springa. Man är inte lika anfådd, nästan inte alls, och benen liksom springer av sig själva. Det slutade med att jag sprang ungefär 11,5km. Tiden bryr jag mig inte om för den här gången gick jag mest på sträckan. Det var dock jobbigt i slutet då benen värkte men annars var det inte så jätte svårt faktiskt. Jag blir alltid som tröttast i början när jag springer så det gäller att bara komma över det stadiet. 
 
Nu sitter jag i bilen påväg till stan. Jag och min familj ska kolla på bio. Vet inte riktigt vad det är för film vi ska titta på men det lär jag ju märka. Kom nyss på att det var fredag, så hoppas ni får en jätte mysig fredag! 
 
Dagens lunch. Geggan där på tallriken ska likna en omelett. Haha suger på att vända saker i stekpannor.