26 mars 2017

MIN HELG

Allmänt

// FREDAG 24 MARS 2017 //
 
Min fredagskväll spenderades tillsammans med min kära vän Sandra. Vi hade ett trevligt återseende efter att inte ha setts på någon vecka och detta firade vi med att ta hand om oss själva och stressa av lite efter en tuff vecka. Först körde vi ett träningspass på en timma som inkluderade lite kondition och sedan ett triceps, rygg och bröstpass på gymmet. Den där träningen var lite spontan då vi egentligen bara skulle handla mat till tacos men när vi ändå var på plats så kände vi mest why not. Älskar verkligen att träna sent på helger, är typ inga människor där då så man har nästan hela gymmet för sig själv tillskillnad från hur fullproppat det vanligtvis är på vardagseftermiddagar. Iallafall, sedan drog vi hem till Sandras brorsas hus där vi lagade mat, kollade på film och sedan tog oss ett välbehövligt bad i bubbelpoolen. Vi låg där som döda fiskar tills vi såg ut som russin och inte långt därefter gick vi och lade oss. 
 
// LÖRDAG 25 MARS 2017 // 
Lördagsmorgonen blev lite halvstressig då jag skulle upp tidigt och sedan dra mig iväg till skolan för att hjälpa till & jobba på en kameraloppis som de hade där. Så med alldeles för lite sömn och alldeles för stora påsar under ögonen begav jag mig av. Halsade energidryck och jobbade där i ca 2 timmar. Kan väl lova att mitt jobb där inte var särskilt ansträngande med tanke på att jag endast stämplade folks händer i entrén och log lite då och då. Trevligt kundbemötande ni vet. Min vän Kristian kom även dit vilket var lite oväntat men vi gick runt och kollade lite på loppisen och jag fyndade en stor kameraväska, en videoblixt och ett litet gorillapod stativ. Väl hemma lagade jag & familjen middag för att fira min pappa som egentligen fyller år idag aka söndag. Vilket avslutades med en vegansk kladdkaka som jag bakat och mest slapp framför tv:n. Gick och lade mig tidigt pågrund av min bristande sömn denna vecka plus att jag började känna mig så där "jag kommer bli förskyld vilken sekund som helst känslan" så dog lite när jag änligen fick lägga mig. 
 
 
// SÖNDAG 26 MARS 2017 //
Efter en lång välbehövd sömn vaknade jag piggare och gladare än vad jag varit på länge och att vädret är helt amazing gör bara saken ännu bättre. Jag städade mitt rum en snabbis för att få bort all rörighet som är en slags bieffekt av ett stressigt liv, vilket gör att man känner sig mycket lugnare när denna stökigheten är borta. Efter det åt jag en stor frukost tillsammans med min familj och firade pappa ännu lite till med presenter. Värdesatte denna frukosten mycket främst för att tid med familjen mer är en sällsynthet nuförtiden pågrund av våra olika scheman men även för den enklare frukosten jag åt som jag inte haft på länge. Jag har lätt för att snöa in mig på olika spår gällande mat och har de senaste månaderna lagt allt för mycket tid och energi på min kost vilket även det har varit en stressfaktor. Nog för att hälsan är viktig, men att inte kunna leva ett normalt liv pågrund av att man tänker på sin hälsa är inte heller det hälsosamt. Så istället för att göra någon avancerad frukost idag så blev det istället en helt vanlig, det vill säga soya yoghurt med cornflakes, två stycken knäckebröd med smör och gurka, apelsinjucie och en kopp kaffe med kokosmjölk i. Fantastiskt. Har även avnjutit lite tid i solen och filmat material till min youtube. Nu ska jag iväg på en cykeltur med min vän Sandra och äta picknick vid havet. Blev verkligen en allt för bra dag idag. Och jag säger det ännu en gång. Välbehövligt. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress