2 mars 2016

Tisdagskväll

Allmänt

Först åt jag med dessa på kungshallarna. Åt wokade grönsaker med ris :PPPP Vi fick lite throwbacks från tiden då vi hade matkort här, kan lova att dagen de tog bort det från skolresturangerna så grät nog varenda en på vår skola inombords. Tragik. 
 
En till vän :)))
Bio snackset denna gång blev tranbär<333333 loka crush + mango som jag tagit med hemifrån. 
Vi såg filmen 'Deadpool'. Var bland de roligaste filmerna jag sätt, inte skrattat så mycket åt en film på länge. Skulle vilja beskriva det som en sarkastisk & komisk action film vilket jag diggar. 
 
Super mysig kväll! Nu är jag äntligen hemma och ska ta och sova, imorgon blir det en pluggdag då jag ligger efter i skolan lite så hade tänkt göra klart allt imorgon. Kanske även hinner med ett träningspass. Blev så motiverad till att springa igen efter dagens löprunda där jag slog mitt personbästa på fem kilometer, eller aa för det här året iallafall. 10 sekunders förbättring och nu endast 37 sekunder från mitt kilometertidsmål som är 5min per km!
Aja godnatt hörni :)
Biggeros

Skönt att du är på G :) Det är jobbigt att komma igång med träningen. Tack för Filmtipset!! Då är det värt att se den. Mysiga kort på dina vänner!!!

Svar: Ja verkligen, skönt på samma gång! Tack så mycket!! :)
Hanna Painio

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress