29 oktober 2015

Färga ögonbrynen

Jag använde mig av depends ögonbrynsfärg i färgen brunsvart. Dessa ovan är det man använder sig av till färgningen. Man får med borstar att använda men jag tog mina egna penslar till appliceringen. 
Jag fick färga ca två gånger innan jag fick det resultatet jag ville. Man måste ha mycket på, ögonbrynen ska vara helt kladdiga. Vilket dem inte var första gången vilket gjorde att det knappt blev någon skillnad alls. Andra gången hade jag även i färgen i ca 30 minuter. Rekommenderade tiden var 5-15 minuter. 
 
 Såhär såg mina ögonbryn ut innan färgningen. Har inte plockat dem på länge då jag vill att de ska växa så mycket som möjligt. Brukade nämligen plocka dem en hel del förut så de blev ganska smala. Nu har de ändå växt på sig ganska bra! 
 Och här har vi då resultatet! Blev faktiskt väldigt nöjd. De är både mörkare samt att de ser mycket fylligare ut än innan. 
 
Sist men inte minst en bild där jag sminkade dem. Alltså fyllde i där de var lite mindre färg och fixa till formen lite. Gick verkligen så mycket snabbare att sminka dem nu! Brukar ta minst 20 min för mig annars att få dem som jag vill ha dem men nu tog det ca 5 minuter. Nu sparar jag alltså en hel del tid på morgonen haha. 
 
 Jämförelsen från innan och efter.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress