31 maj 2015

Första doppet


Förvånandsvärt varmt i vattnet faktiskt. I början var det kallt men när jag legat i ett tag så domnade kroppen bort så då kände jag inte kylan längre haha. Annars var promenaden super mysig och det var verkligen en sommar feeling. Har sommarlov om tre, TRE, dagar?! Denna sommaren kommer bli amazing, det ska jag se till👏🏻

30 maj 2015

Regn

Markus väckte mig vid halv elva och skulle ut och cykla så jag bestämde mig för att åka med. När vi åkt halvvägs började det spöregna men det var mysigt ändå. Vi stannade en stund vid vattnet och kände på vattnet som faktiskt var väldigt varmt. Påvägen hem regnade det ännu mer och när vi kom hem var både jag och min bror kalla och blöta. Jag tog en lång varm dusch och sedan gjorde vi lunch som bestod av fattigariddare, äggröra och korv. Just nu ligger jag i soffan med en magont från helvetet som inte försvinner trots Ipren. Ska städa när jag mår bättre och plugga lite men sedan har jag inte direkt några planer. Ska umgås med mina vänner antar jag och kolla på film. 

25 maj 2015

En bästis

Lite bilder från i lördags när jag och Wilma var ute och gick innan Eurovision. Fick verkligen sommarlängtan när vi promenerade vid solnedgången och det låg båtar vid bryggan. På onsdag är det bara en vecka kvar innan jag slutar skolan(!!!)