26 januari 2015

Romme

Har inte skrattat så här mycket på längre. Dagen var så rolig och jag känner mig mycket säkrare på skidorna nu än vad jag gjorde sist jag åkte vilket gjorde att jag vågade utmana mig själv mer. Älskar den där adrenalinkicken man får och när det går fort. Blir alldeles lycklig av den känslan. Så jag är tacksam över att det blir mycket skidor detta år. En gång till vid Romme och sedan en vecka i Vemdalen. 
Det som självklart gjorde saken bättre var såklart mina kära vänner. Dör av skratt när jag är med dem. 

21 januari 2015

Bada isvak

Imorse var jag inte pigg alls. Mådde illa och var hur trött som helst. Tanken av skolan gjorde mig ännu tröttare men jag lyckades släpa mig upp ur sängen. 
Skolan var nämligen ingen vanlig dag. Vi badade isvak. Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Tyckte att det var kallare uppe i luften än vad det var i vattnet. Dock så blev det sååå kallt när jag gick upp ur vattnet. Men det var verkligen en kul upplevelse och jag skulle faktiskt kunna göra det igen haha. 
Vi slutade tidigt så jag åkte hem på en gång. När jag kom hem så tog jag ett långt och varmt bad vilket var mycket välbehövligt. Nu har jag ätit middag och en eftersätt som är svårslagen nämligen mikrad questbar. Tog cookies and cream baren och den var helt amazing. Bästa jag ätit på länge.