27 april 2015

Serier och sol

Klockan åtta på morgonen begav jag mig hemifrån med denna vackra outfit. Lol. Nej men redan på morgonen var det jätte varmt så det vädret var det inte direkt något fel på. Tyvärr såg jag inte mycket av det vädret utan var inne hela dagen och kollade på serier. Och inte vilken serie som helst utan jag kollar faktiskt om på one tree hill. Seriöst världens bästa och mysigaste serie. Trots att jag redan sett den så var det ett tag sedan så jag kommer knappt ihåg något. Det blir nästan som att jag kollar på den för första gången igen. Haha nu kommer jag inte göra mycket mer än att kolla på denna serie framöver så see ya later vänner. Trevligt att lära känna er. 

26 april 2015

Godmorgon

Igår var jag i stan med Tyra och Wilma. Hittade egentligen inte så jätte mycket men fick med mig en keps från addidas och en topp från bikbok. Det var kul att komma ut lite och vi var där ganska länge faktiskt. Hemma blev det middag med familjen och sedan film hos Wilma. 
Vaknade vid åtta imorse och eftersom att solen sken så gick jag ut och åt frukosten på altanen. Sitter just nu hos Wilma och nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra.