30 oktober 2014

Snart så!

Gårdagen spenderades med min fina saknade vän Emelie. Vi snackade, åt naturgodis och skrattade. Saknar verkligen att gå i samma klass som henne och vi har alltid så roligt tillsammans. 

Just nu håller jag på att städa rummet för imorgon ska Emelie, Daniel och förhoppningsvis Douglas komma över till mig eftersom att det är halloween. Vet inte riktigt vad vi ska göra än men vi ska väl äta middag, kolla på skräckfilm eller något sådant.så det blir kuul. Fatta att det redan är halloween. Ett steg närmare vintern. 

28 oktober 2014

28 oktober 2014


Höstlovet har börjat bra. Hade det jätte roligt med Amanda i helgen men det är även ganska skönt att komma hem och vila ut lite. Gjorde absolut ingenting igår, sov typ hela dagen och kunde inte somna förens vid fyra på natten. Trots det så vaknade jag vid nio idag och jag är ovanligt pigg just nu. Vet inte vad jag ska göra bara, funderar på att gå ut i skogen och plocka svamp eller något sådant. 

Jag kan knappt fatta att det snart är november. Like what? Fast det är bra för då är det snart vinter vilket jag längtar jätte mycket till. Tänk vad mysigt med advent, lucia, julafton och sedan fyller jag ju år i december. Can't wait.