31 maj 2014

31 maj 2014

Grått måste vara den absolut fulaste färgen som finns. Jag hatar grå. Bara att titta på färgen får mig att bli på dåligt humör. Jag får ont i huvudet av den. Någon tråkigare eller fulare färg finns inte. När hela himmelen är grå så tappar jag lusten av allt. Ligger mest i sängen och sover bort dagarna. Man blir ju nästan deprimerad bara av att titta ut genom fönstret dessa dagar. Fruktansvärt. Allt grått ser tråkigt ut. Asfalt, moln, staket, hus eller kläder. Jag gillar ljusa, färgglada saker eller vit&svart. Visst svart är också en mörk färg men grått är på en helt annan nivå. Jag gillar färger som man blir glad av som blå, gul och grön. Dessa färger i naturen blir man nästan lycklig av. Nej, jag vill ha sol. På en gång. 

Iallafall, just nu är jag påväg till Stockholm för att dansa 'dance hall' med mamma. Vet inte om det kommer bli kul. Säkert. Men allt känns tråkigt idag. Jag känner mig lite smått ofräsch. Inget smink, trötta ögon, börjar få fettigt hår. Haha usch. Vill egentligen bara sova. Eller ta en dusch för den delen. Gud vad jag klagar. Det kommer säkert att kännas bättre ikväll för då ska jag träffa Amanda! 


Som sagt så hade jag bal igår och det kommer verkligen att bli ett minne för livet. 
Först så sminkade Hilda mig och när det var klart så körde mamma oss till frisören för att fixa en håruppsättning. Både sminkingen och uppsättningen blev jätte fina. Tack så mycket Hilda och Elin!
När jag kom till balen så var det redan några där. Medan vi väntade på att alla skulle komma så stod vi och pratade. Och tog kort, såklaart. När alla hade kommit så fick vi ta en massa foton. Tyvärr var det inget bra väder och det blåste så mycket att lockarna i mitt hår gick ur haha. Lite senare så gick vi in för att äta middag. Till förrät fick jag och min vän Emelie, som även hon är vegetarian, bröd med sallad. Till varmrätt fick vi tofu med potatisgratäng och till efterrätt kladdkaka. Resten av kvällen så dansade jag, i princip hela kvällen och umgicks med de flesta. Det var väldigt trevligt. Haha lite kul att jag tillslut knappt kunde prata. Allting höll på till ett på natten då en buss skulle hämta oss men den vart typ en halvtimma försenad så vi gick in igen och pratade. Tillslut kom bussen och jag kunde komma hem till min säng där jag somnade på direkten. Idag har jag träningsvärk överallt. Vet inte om jag ska skylla på skoljoggen eller klackarna. Förmodligen både och. Det var iallfall väldigt roligt och alla var så fina!
Aja häär kommer alla bilder! 
 Foto: För det mesta Hilda och Jag!

29 maj 2014

Balen..

Tre ord - Gud vad kul. Bästa dagen på länge! Ikväll kommer jag att skriva ett inlägg om balen fullproppat med bilder, så håll koll. ;)