30 mars 2014

Sunny sunday

Vilken rolig dag det var igår. Släkten kom och vi firade min pappa och min bror. Det var roligt att träffa alla igen! Tyra och Hilda var även där och vi skrattade så att vi grät åt Tyras spontana kommentarer. Haha speciellt när hon lade upp en enorm tårtbit på min tallrik och samtidigt slängde ut kommentaren "JAG HETER JARMO". Så det var en väldigt trevlig kväll igår, mycket mat och tårta. Efter att släkten åkt hem så gick vi över till Tyra och Hilda och där tittade vi på film. 

Inatt var nästan den värsta någonsin. Jag hade så himla ont i nacken och det strålade ut i axlarna och ända ned till armbågen. Varje gång jag rörde på mig så kom det som en "smärtvåg" men samtidigt så gjorde det ännu ondare när jag låg i sängen. Försökte verkligen mad allt för att lindra smärtan. Pappa masserade mig, smörjde in mig med voltaren och åt värktabletter men ingenting funkade. Låg typ och grät hela natten för att jag var så trött så att jag mådde illa men jag kunde inte sova för att det gjorde så ont. Runt halv 5 somnade jag trots allt och när jag vaknade så hade jag inte längre ont vilket var en väldig lättnad. 

Gick upp vid 9 i morse och nu har jag ätit frukost och gjort mig i ordning för vid 1 så ska jag och Hilda till stan. Har inte så mycket pengar men det kan ju vara trevligt att åka ändå. 

Bloggar mer sen :*Marie Bergman

Åh vad jag saknar svenskt chips och godis! =D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress