31 mars 2014

Sjukmåndag

Hemma från skolan idag. Mår så illa, usch. Har haft lite ont i huvudet också men det gick över när jag tog tabletter. Min dag har väl inte varit den mest spännande. Legat i sängen hela dagen, sovit till klockan två och tittat på film. Känns lite stressande att må dåligt nu, det är mycket prov och sådant och jag vill inte hamna efter. Men samtidigt är det bättre att stanna hemma och vila istället för att gå runt och må dåligt i skolan. Får se om jag orkar gå till skolan imorgon, jag vill men mår jag fortfarande såhär så blir det ingen skola. 

30 mars 2014

Stockholm igen

Idag var då jag och Hilda i stan. Eftersom att jag inte hade några pengar så köpte jag inget men det var trevligt ändå. Vi var där i några timmar och åkte hem vid 5 ungefär. Nu sitter jag hemma hos dem, tittar på film och äter äpple. Lite lätt skolångest just nu, men det är bara att le och se glad ut. 
30 mars 2014

Sunny sunday

Vilken rolig dag det var igår. Släkten kom och vi firade min pappa och min bror. Det var roligt att träffa alla igen! Tyra och Hilda var även där och vi skrattade så att vi grät åt Tyras spontana kommentarer. Haha speciellt när hon lade upp en enorm tårtbit på min tallrik och samtidigt slängde ut kommentaren "JAG HETER JARMO". Så det var en väldigt trevlig kväll igår, mycket mat och tårta. Efter att släkten åkt hem så gick vi över till Tyra och Hilda och där tittade vi på film. 

Inatt var nästan den värsta någonsin. Jag hade så himla ont i nacken och det strålade ut i axlarna och ända ned till armbågen. Varje gång jag rörde på mig så kom det som en "smärtvåg" men samtidigt så gjorde det ännu ondare när jag låg i sängen. Försökte verkligen mad allt för att lindra smärtan. Pappa masserade mig, smörjde in mig med voltaren och åt värktabletter men ingenting funkade. Låg typ och grät hela natten för att jag var så trött så att jag mådde illa men jag kunde inte sova för att det gjorde så ont. Runt halv 5 somnade jag trots allt och när jag vaknade så hade jag inte längre ont vilket var en väldig lättnad. 

Gick upp vid 9 i morse och nu har jag ätit frukost och gjort mig i ordning för vid 1 så ska jag och Hilda till stan. Har inte så mycket pengar men det kan ju vara trevligt att åka ändå. 

Bloggar mer sen :*