30 april 2014

Valborg

Weey för ledighet. Fatta att det redan är maj imorgon. Asså what, det var typ jul nyss. De här senaste dagarna har jag bara försökt ta mig igenom dagarna. Äntligen sitter jag här och är ledig. Spenderar eftermiddagen med kvarg, granola, mackor med jordnötssmör och vampire diares. Lång helgen börjar perfekt. I kväll ska jag och mina vänner till sjökrogen där det ska vara en majbrasa. Det brukar inte vara så jätte kul där men aja bättre än att sitta hemma och inte göra någonting. 
25 april 2014

Fredag 25 april

Idag var jag ledig ifrån skolan då jag och mamma skulle åka iväg. När vi var klara så bestämde vi oss för att åka till Farsta centrum för att leta efter balklänningar. Vi hittade ingen klänning där utan vi åt och sedan drack vi frapino ute i solen. Efter det så drog vi in till stan och fortsatte sökandet och tillslut hittade vi en butik med massor av fina klänningar. Jag hade redan innan tänkt mig att köpa en vit klänning men det slutade med att jag stod och velade mellan en ljusrosa och en ljusblå klänning. Efter en lång stund fylld av beslutsångest så valde jag tillslut den ljusblåa och nu är jag jättenöjd. Vi letade även efter skor men vi hittade inget så det får jag fortsätta att leta efter. När vi kom hem så hängde jag hemma hos Wilma och hennes familj där jag även vart bjuden på pizza. Vi spelade fotboll en stund och nu kollar vi på film. Börjar bli väldigt trött så snart ska jag hem och sova. Äntligen helg, tyvärr måste jag plugga hela helgen men jag slipper skoläcklet iallafall.

24 april 2014

Dålig uppdatering


Just nu är det mycket i skolan och hinner knappt göra något annat än att plugga. Så jag kommer blogga mer när jag har tid.