29 september 2013

SUNDAY

Seg dag. Vid 1 gick vi en promenad i skogen, vi skulle plcoka svamp men vi var nog liite för tidigt ute. Antalet svampar jag hittade kan man räkna på en hand haha. När vi kom hem så gjorde jag äggmackor och Smoothie till lunch och sedan gick jag, Sandra och Wilma ner till stallet där jag fotade och filmade Sandra och hennes hästar. När jag kom hem så bytte jag om till mys kläder, satte jag mig ner och fixade lite med videoklippen. För ett tag sen kom Wilma och vi har typ kollat på lite gamla videoklipp haha åh vad pin vissa klipp är... Nu kommer mamma snart hem och då ska vi äta och sen ska jag soova! 

28 september 2013

MIN KVÄLL:

 
Den här kvällen har verkligen vart jätte mysig! Jag började städa hela huset vid 6. Jag dammsög, dukade bordet och tände ljus överallt. Mamma kom hem med Thai-mat och vi satte oss ner och åt. Efter maten städade jag mitt rum. Sen så tände jag lite ljus i mitt rum med, gjorde Amandas goda äppel recept  och satte mig vid datorn och kollade runt på lite bloggar osv. Snart ska jag gå och lägga mig för till och med en sådan här slapp dag kan göra en trött! 
 

28 september 2013

LÖRDAGS OUTFIT

Just nu promenerar jag och Tyra i våra härliga outfits, jag i en onepice och röda stövlar men jag antar att det är okej att gå runt och se ut som en soffpotatis när man är hemma på ön samtidigt som man sjunger (skriker) på bra låtar. Det är ju trots allt lördag.