30 oktober 2013

Väldigt trött

Vaknade vid 10 idag och då gick jag upp, klädde på mig träningskläder och sen sprang jag 6km ungefär det gick väldigt bra faktiskt, spang på 37 min sååå det var väl helt okej! När jag kom hem så åt jag frukost och sen började jag plugga och jag vart nyss klar haha så de tog ett tag men var hemma hos Wilma en stund och chillade så har inte hard core pluggat hela dagen. Lite små tråkig dag men imorgon är det halloween och då ska jag på middag med mina friendos så det blir jätte roligt. Nu ska jag inte tråka ut er mer. Ha en bra kväll! ;)
 
Följ mig på instagram! @hannapainio :*
 
 
 
 

29 oktober 2013

NEW IN!

Väääldigt trevlig dag. Jag och Amanda åkte som sagt till Handen och vi var där i ett par timmar. Jag visste ungefär vad jag var ute efter så det var ganska enkelt att bestämma mig för vilka plagg jag ville ha. Den vita tröjan , svarta tröjan med en leopard på och mössan kommer ifrån Gina Tricot. Älskar verkligen leopard tröjan! Kjolen kommer ifrån HM och lösögon fransarna hittade jag på In&Finn för endast 10:- men vi får väl se hur dom håller haha. Sist men inte minst så köpte jag en vinterjacka på BikBok. Vi åt på tacobar och sen åkte vi hem till amanda och fikade. Jag åkte hem efter ett tag och nu sitter jag och kollar på något program på TV:n. Hoppas ni har haft en jätte bra tisdaag! ;)
 
(Ursäkta den svin dåliga kvaliten på bilderna, tog bilderna lite snabbt och såg på datorn att jag hade för högt ISO på men orkar inte ta om bilderna så skitsamma.)