31 december 2013

#träna

Träning & hälsa

Har varit ute och sprungit nyss. Det gick väl lite sådär haha. Sprang 4 km ungefär . Har tappat väldigt mycket kondition då jag typ inte har tränat på 3-4 veckor och som grädde på moset så hade jag konstant håll under hela löppasset. Meen det var skönt att få det gjort och nu får jag se till att börja träna regelbundet igen så att jag sakta men säkert kan få upp konditionen igen. :) 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag börja att fixa iordning mig - det är ju trots allt nyårsafton idag! 
 

Fick detta "mobil-skal" av min bror. Väldigt bra faktiskt. Kommer verkligen att fortsätta använda den när jag tränar, rekommenderas starkt om du är en person som gillar att lyssna på musik när du tränar! 

30 december 2013

You can sit with us

 
Jag vill lägga in en liten ursäkt om att jag glömde att dra upp gylfen looool. 
T-shirt Gina Tricot 99:- // Jeans HM 199:- // Skor Converse
 
 Detta var då dagens outfit. En t-shirt och jeans. Var som sagt i stockholm idag med in kusin och det var jätte trevligt. Vi åt på en mysig resturang med väldigt god mat. Faast jag skulle inte rekommendera friterad banan hahah. Efteråt så mötte vi upp mamma vid centralen och där sa vi hej då till Linda och sedan ååkte v till handen för att handla lite grejer till nyår. Vi köpte lite olika glittriga nagellack som jag ska testa lite senare. Nu ska jag antingen kolla om någon av mina vänner vill träffa mig eller så ska jag lägga mig i min säng och kolla på någon serie. Det blir bra vilket som. 
 
Hoppas ni har haft en jätte bra dag! Imorgon är det nyår, helt sjukt. 
 

30 december 2013

Asiatisk maat

Är i stan med min kusin Linda. Vi har gått runt lite och nu är vi på en asiatisk resturang och äter. Så himla gott. Kommer rulla hem sen hahah.